BALKANEZ
BALKANEZ 24 May 2018
17
watermark logo

Up next

ALMA - Out of Control (Official Video)
07 Dec 2019
ALMA - Out of Control (Official Video)
BALKANEZ · 6 Views

Greta Koci - Ku Gabuam (Official Video)

3,436,876 Views
In Albania

https://www.instagram.com/gretakoci1
https://itunes.apple.com/us/al....bum/nuk-ka-dashni-fe
https://www.facebook.com/GretaKociOfficialPage

Produced by: United Records
Lyrics: Eni Koci
Video : Black Fish Entertainment
#Jimmyonthebeat
Guitar: Shkelqim Dule
Hair & Make up:Gresa Kotri
Styling: Glam by Eni $ Greta
Aferdita Shehi
Regjia: Klaudia Shehi

Lyrics:
Malli më ka marr për një përqafim
Ku je ti, ku je ti
Zanin me ta ni ,si melodi...e shpirtit tim
E shpirtit tim

Se të huaj s'jena na
Ende një, jena na
E më shumë po't ndjej
Dhe pse më s'të kam.

Refreni:

Ku gabum ne, shpirti im
Në kët' rrugë pa kthim
Unë se di,jo une se di

Ku gabum ne shpirti im
E vramë një dashuri
Unë se di,jo unë se di

Për cdo ditë më mungon
Kujtimet ma shumë mi shton
Cdo nat' e gjat' qe kalon...
naaa nahhh

Sa kam vujt për ty,
Ne gabum të dy
Zemrën time ty ta dhash'
ty ta dhashë

Se të huaj s'jena na
Ende një, jena na
E më shumë po't ndjej
Dhe pse më s'të kam.

Refreni:
Ku gabum ne shpirti im
ne kët' rruge pa kthim
Une se di ,jo une se di
Ku gabum ne shpirti im
e vramë një dashuri

Show more
0 Comments sort Sort By

Up next

ALMA - Out of Control (Official Video)
07 Dec 2019
ALMA - Out of Control (Official Video)
BALKANEZ · 6 Views